Vårmånad!

Kurtan på Skomakarberget

Svårt att veta på vilken nivå jag ska skriva, känner inte att det flyter på naturligt än, tror jag tänker för mycket! Dels på hur mycket jag vill lämna ut, men även att inte känna mig begränsad av det. Då är vitsen lite borta. 

Anyway; punka för tredje gången på en vecka i lördags, när jag skulle ”storhandla”, livet jäklas bara lite med mig känns det som… 🙁 Jag ringde cykelhandlaren igår och fick ett garantidäck påsatt för 400 spänn, så blir det punka igen betalar jag bara 100… Men nu får punkakvoten vara fylld för ett tag tycker jag!

Tre besök på sjukan för Alva igår, tog hela förmiddagen å all min energi. För att inte tala om Alvas. Jag ska fortsätta lägga om såret på fingret hemma varannan dag, sa ifrån när de ville att hon skulle komma dit. Det är inte jättekul att behöva komma till sjukan så ofta, redan nästa vecka missar hon tre hela dagar, när det är dags för ny behandling med Illomedin. Börjar bli slitsamt att hålla koll på alla besök å nya symptom. Tur man har påminnelse i mobilen, annars hade det aldrig gått 🙂 

Alva med förstorade pupiller

På ögon konstaterades ytterligare lite försämring av gråstarren, som kommit som en cortisonbiverkan. (Jag har väl sagt att SLE är sjukdomen EXTRA ALLT).

Ser fram mot ljusare tider på alla sätt nu. 🙂

1 kommentar

  1. Vårdvraket

    Ja, fy farao – det är bara överdjävligt ibland och alldeles för mycket för er båda. Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.