Världens starkaste, bästa pappa⭐️

Kan inte förstå, vill inte se världens bästa pappas/morfars namn i tidningen. #tackföralltstöd #pappa ❤️ #sålängeviminnsfinnsdu?

Idag är pappas dödsannons ute, där står inte ”tänk gärna på Cancerfonden”, utan SLE-forskning? Det var hans och vårt självklara val, med tanke på det stöd han varit för sitt barnbarn under drygt 9 år och att ovanliga diagnoser får en bråkdel av vad de större diagnoserna får till forskning. Om vi inte haft SLE så närvarande i vårt liv, hade det blivit vilken liten fond som helst, som bryr sig om kulturarbetare, flyktingar, djur eller natur. Han hade hjärtat på rätt ställe ❤️ Jag hade så gärna velat skona honom från all oro, vet att det är än värre för morföräldrar, de får ju dubbel sorg/börda. Vi vet inte hur vi ska klara oss utan honom, det gick så fort från besked till slut.

Reumatikerförbundet, Pg 900319-5, märk med SLE.

2 kommentarer

 1. Viktoria Eriksson

  Hej Lotta (kallar dig det för det gjorde mamma).
  Viktoria här. Jag brukar kika in på din blogg ibland och blir så ledsen för din skull nu när jag läser om din pappa. Det var nästan likadant med mamma, från att veta att hon skulle få en ny behandling tills att få veta att hon bara hade 2-3 veckor kvar i livet, och att allt hände under så kort tid, är en så overklig känsla och något man aldrig kommer komma över. Ena stunden är allt bra och i andra stunden är ens liv förändrat för alltid. Det kommer kännas bättre med tiden, men saknaden kommer såklart att alltid finnas kvar.
  Vet egentligen inte vad jag vill säga med detta meddelande, men kände för att skriva något.
  Ta hand om varandra och gosa mycket med katterna, hunden och hästen, djur är bäst på att ge tröst. Kram <3

  • lupusmamman

   Åh kära Viktoria, blir så glad att du skriver❤️, tänker på Sylvia extra mycket den här tiden på året. Ja, det är en sån chock, det är för alltid förändrat? Stor, varm kram och tack för att du hörde av dig❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.