Världens bästa moster

Alva tar studenten 5 juni med sin klass, men ska läsa ett fjärde år för att ta igen de ämnen som inte hunnits med. Tycker det är bra gjort ändå, om man tänker på hur mycket tid hon missat pga behandlingar, sjukdom, provtagningar och läkarbesök.  

 Alvis 6 mån

Jag blir alltid så vemodig å längtar extra mycket efter de som inte finns längre vid storhelger å som nu närmast , studenten. Tänker på Limme, min moster som var som min syster, bästa kompis å extramamma i en❤️ Hon älskade verkligen Oskar å Alva som sina egna barn å hon hade dessutom gjort ALLT för att hjälpa till med att få ut information å samla in forskarpengar till SLE. Hon hade krigat exakt som jag. ? Det hade varit ett stort stöd verkligen, samtidigt som jag är ”glad” att hon slapp veta vilken hemsk sjukdom Alva fick.   

 

1 kommentar

  1. Vårdvraket

    ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.