Skriver 4.30. Trött på att vakna i 3-4-tiden i princip varje natt och inte kunna somna om!?

Går an nu när man har semester. Känns något onödigt bara. Just inatt kan jag inte skylla på katterna heller, utan 2 helikoptrar, vilka lät som de var precis utanför fönstret. 

Ljuset hjälper inte till, tar alla i norr sömntabletter eller har de mörkläggningsgardiner? Ja, så var tankarna om ekonomin och att ringa sjukvården igång, hate it.. 

Vore trevligt att vara uppe till 3 och sova till 12 nån gång istället för de här pensionärsvanorna, ok?????????????? go back to sleep now! Drömma lite om Zlatan kanske?

Inte ok ??. Var ytterst nära för många år sen, att jag blev korrekturläsare, sökte några jobb som det när pappa jobbade på UNT, men tillfälligheter… Hade passat mig bra.

Kl 9.30. Rastat Kurt, varmt ute, hoppas huvudvärken inte tyder på begynnande åska. Ombokat ett läkarbesök till augusti. De ringde upp 8.55. Reuma ringer upp kl 13.10, trots att jag ringde prick 7.30, när telefontiden började. Hur kan det rent tekniskt bli så? Bara det löser sig, så hon får ta de proverna också på måndag morgon. ☕️? 

 Kl 13.30, äntligen kontakt.

Måndag morgon prover x många (reuma + endokrin)

Tisdag handröntgen

Onsdag synfält ögon kl 8-9, sen endokrin kl 11.15

Då har jag ändå om-avbokat 2 grejer. Hoppas det får vara sjukhusfritt sen till augusti ?