Men för det går det fler tåg. Tack till min stand-in Ulrika, som åker i mitt ställe. Alva både ville och inte, förstår henne. Men hoppas hon kan koppla av några timmar❤️

Tredje jobbiga (vakna) natten för mamma å pappa. Sjukgymnast och arbetsterapeut kom 10.30, fick en upphöjning på huvudändan av sängen (för att underlätta andningen) sen kom biståndshandläggare vid 11, sen sjuksköterska (för samtal och morfinplåster). Jag är helt slut, mamma än mer slut, så det tar enormt på krafter pappa inte har när det är så mycket som händer. Morgondagen blir förhoppningsvis lite lugnare. Fick av jobbarkompisar idag??❤️, jag har inte jobbat på 6 veckor nu. Känner mig så priviligerad som får vara med, men det är hjärtskärande och enormt mycket tårar går åt så fort jag går därifrån och på nätterna. Hittade den här gamla muggen å drack te ur i morse, när mamma var ut en stund. Jag har varit snäll 1 gång alla fall!?