Smultron- och blåbärsmuffins

Kommer inte ihåg när jag bakade sist, så det känns som ett steg i rätt riktning, bak-terapi?. Tyvärr bara Kurt å jag som provsmakat än!Tack å lov för alla djuren! (Undrar hur många gånger jag skrivit just den meningen).

Och för de som hör av sig efter alla dessa år med kronisk sjukdom. Många försvann, men det kommer nya på vägen och jag har några kvar. Skrev ett offentligt inlägg på Facebook igår, en liten boost till alla föräldrar med just kroniskt sjuka barn (som blir ungdomar, som blir ”vuxna”). Det borde finnas en dag för oss med?? Vi finns och måste orka kämpa dagligen, även när inte orken finns.

Livet fortsätter, men vissa dagar… Just igår illamående, andra symptom, fixa dosetten, jaga medicin. Alltså avregleringen av apoteksmonopolet… ?? Det var tryggare och säkrare innan.

Men idag blev det äntligen frikort efter 466 kr och 20-25 minuter. Mykofenolatmofetil/cellcept fanns inte att beställa i 150-förpackning, endast 50. Sex om dagen tar slut rätt fort. Önskar att alla mediciner kunde levereras i burkar, tar sån tid att få ut! Apoteket och jagandet är en stor stressfaktor för mig. Ja, jag vet att mycket kan göras på nätet, men tyvärr inte allt.

Imorse läste jag detta, om varför.. Att jag rökte och solade var kanske två utlösande faktorer ?

Ingen easy-reading direkt, lagom lättsmält?

Helgen som kommer är jag ensam med alla animals ??, då Alva ska på ?-konferens i Sundsvall fredag-söndag, vi får se om jag skriver ”tack å lov för djuren” efter det?

Kämpa på??