Minne för 2 år sen, den känslan …

”Jag är så stolt över den här tjejen så det går inte att beskriva, jag vet att hon är lite stolt över mig med❤️ Det du fått utstå och fortfarande gör är så orättvist, men jag är övertygad om att det gör dig till en ännu starkare å modigare tjej! Vi har aldrig nånsin fått sånt stöd heller från omgivningen, Alva är nästan rikskändis bland SLE-”folket”, de som verkligen förstår va tufft hon har det. Tack från djupet av mitt hjärta till alla berörda, låter som en klyscha, men det här är på riktigt, hade aldrig klarat detta utan er! ❤️puss å kram”

Alva:

ÄNTLIGEN UTSKRIVEN FRÅN SJUKHUSET! Efter den här månaden jag tillbringat med olika antibiotika intravenöst, morfin i olika former och ilomedin-dropp och olika behandlingar, vill jag tacka er som brytt er, om så genom att ni bara skrivit en uppmuntrande kommentar. Besöken på vårt lilla rum har betytt så otroligt mycket och fått tiden att gå fortare. Jag har fått otroligt fina presenter dessutom, presentkort shoppingpengar och fina kort. Kronan på verket kom idag, fick veta att min fantastiska morbror Johan Söderlund & Lena Jakobsson har bokat en resa till Island i oktober, efter att ha skickat glassogram, blommor och fina italienska skor från deras resa där. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dom och alla som på något sätt brytt sig… 
Imorgon börjar äntligen mitt sista sommarlov, och nu jävlar drar vi till Göteborg och därefter Ullared haha, på mindre än 2 veckor är det mycket som ska hinnas med! ❤️

Den helvetessommaren fick äntligen ett bra slut. Fingertoppen tog 15 månader på sig efter utskrivningen, innan den äntligen ramlade av. 

Skönt med helg! Stor dag idag, nedtrappningen av cortison från 30 mg i november -15 är just idag nere på 5 mg!?? Håll tummen hårt att det får stanna där länge, länge… Hon behöver det!